Jongerenvakanties

Jongerenvakanties bieden jongeren de mogelijkheid om na hun examens lekker op vakantie te gaan, of er tijdens een willekeurige zomer voor te kiezen om met vrienden van de zon te gaan genieten. Tijdens de jongerenvakanties worden de beste feesten gegeven en is het mogelijk om tot diep in de nacht te stappen op locaties als Chersonissos, Mallorca en Sunnybeach. De jongeren genieten er van een heerlijke tijd en beleven een paar weken zonder zorgen, samen met hun beste vrienden en talloze andere potentiële vrienden en vriendinnen.

Jongerenvakanties naar de zon

De jongerenvakanties gaan over het algemeen vooral naar de meest zonnige bestemmingen, aangezien het natuurlijk heerlijk is om in de zomer even flink bij te bruinen. Daarnaast ziet iedereen er optimaal vrolijk uit en is het op die manier mogelijk om geweldige feesten te geven op het strand. Tijdens de jongerenvakanties van Gogo of Beachmasters komen de jongeren in ieder geval niets tekort en kunnen ze daarnaast natuurlijk leuke excursies boeken. Zo kunnen ze aan de ene kant volledig uit hun dak, terwijl ze daarnaast ook wel degelijk wat op kunnen steken van het land of de omgeving waar men verblijft.

  • Aanbieder
  • Omschrijving
  • Info

Goedkope jongerenvakanties

Kies voor goedkope jongerenvakanties en ga al voor een paar honderd euro naar bijvoorbeeld bestemmingen in Spanje of Italië. De goedkope vakanties doen het over het algemeen vooral goed bij iedereen die de examens net achter de rug heeft, of ze nu zijn behaald of niet. De vakanties zorgen er in ieder geval voor dat jullie even helemaal uit jullie dak kunnen gaan, zonder ook maar aan het woord ‘school’ of ‘examen’ te hoeven denken. Gooi alle stress er even lekker uit en kies voor een van de goedkope jongerenvakanties van de verschillende aanbieders op dit gebied!

Welke vakantie past bij mij

Veel jongeren kiezen bij een vakantie voor een combinatie van reis en verblijf. Veelal bieden reisorganisaties een jongerenvakantie met busvervoer aan. Maar steeds meer jongeren kiezen er voor om de jongerenvakantie zelf te boeken. Op die manier kan bijvoorbeeld ook eenvoudig het vliegtuig gekozen worden als vervoersmiddel. Jongeren hebben dan meer controle over hun eigen jongerenvakantie omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met anderen. Daarnaast kan reizen met een vliegtuig de jongerenvakantie verlengen. Sommige busreizen duren namelijk langer dan vijftien uur, waardoor al twee dagen van de vakantie verloren gaan.
De meeste jongeren kiezen bij een jongerenvakantie een bestemming met mooi weer en een strand. Veel jongeren vinden het namelijk fijn om overdag wat te winkelen of op het strand te liggen, zodat ’s avonds de stad onveilig gemaakt kan worden. Voor een jongerenvakantie zijn kustplaatsen daarom erg geschikt. Het voordeel voor jongeren bij een jongerenvakantie is dat reisorganisaties vaak deals hebben gesloten met discotheken en andere recreatieve plekken. Vaak wordt bij een jongerenvakantie bijvoorbeeld korting gegeven op entree of drank. Omdat jongeren meestal niet heel veel geld hebben te besteden, zijn dit redenen om voor een bepaalde vakantie te kiezen.
Op het gebied van accommodatie is een hotel goed geschikt voor een jongerenvakantie. De hotelkamer wordt vaak dagelijks schoongemaakt en eten kan altijd in het hotel. Sommige jongeren zullen echter liever een appartement kiezen voor hun vakantie. Hierbij moet wel zelf gekookt worden. Een appartement is vaak wel goedkoper, maar dan komen er bij de jongerenvakantie nog extra kosten bij voor bijvoorbeeld het eten.

Polls

Favoriete vakantiebestemming?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...
  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo