Booking.com

Booking.com is de grootste online aanbieder van online hotelreserveringen. Geen enkele andere organisatie zorgt er online voor dat er meer mensen kunnen overnachten op diverse plaatsen over heel de wereld. Maandelijks kiezen ongeveer 30 miljoen verschillende mensen ervoor om gebruik te maken van de diensten van deze website. Dat geeft op zich al aan dat het een uitstekende organisatie is, waar u goed terecht kunt om een boeking te maken in een hotel naar keuze. Booking.com werd in 1996 opgericht en garandeert u sinds dat moment de beste prijs voor diverse soorten accommodaties die u in diverse landen kunt boeken.

Gemak en voordeel

Booking.com zorgt er via de website vooral voor dat u de verschillende accommodaties op uw gewenste bestemming gemakkelijk naast elkaar kunt zetten. Op die manier kunt u een vergelijking uitvoeren en heeft u de mogelijkheid om de meest aantrekkelijke aanbieding uit te kiezen. Zo betaalt u een scherpe prijs voor de overnachting en weet u aan de andere kant precies wat u kunt verwachten van het verblijf dat u geboekt heeft. Daarnaast betaalt u bij Booking.com in ieder geval geen reserveringskosten, waardoor u puur betaalt voor het verblijf waar u vervolgens van kunt gaan genieten.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Booking.com

Het aanbod van Booking.com bestaat uit hotels over de hele wereld, die u gewoon online kunt boeken, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Het gaat om alle hotels die er beschikbaar zijn, van de zeer eenvoudige budgethotels tot luxe verblijfplaatsen met 4 of 5 sterren aan de muur.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo