Eliza was here

Eliza Was Here werd in 2001 opgericht en heeft zich vanaf dat moment vooral weten te specialiseren in unieke vakantieadressen rond het Middellandse Zee gebied. Vooral de kleinschaligheid heeft het bedrijf groot weten te maken, aangezien u er niet te maken krijgt met de hordes toeristen die de meesten van ons associƫren met een vliegvakantie. In plaats daarvan kunt u vlieg- en autovakanties boeken waarbij de rust en de prachtige omgeving centraal zullen staan. Zo kiest u met Eliza Was Here voor een unieke vakantie waarbinnen u optimaal kunt genieten van de bestemming die u bezoekt tijdens uw reis.

Eliza gaat linksaf

Naar eigen zeggen slaat Eliza linksaf waar iedereen rechtsaf slaat. Dat heeft te maken met het feit dat Eliza een passie heeft voor reizen. Eliza reist, ontdekt en deelt de mooiste bevindingen graag met haar reizigers, waardoor u terecht zal komen op de mooiste plekken. Zo komt u midden in de nog echt ongerepte natuur uit, of kiest u ervoor om naar de meest mooie stranden van de landen rond de Middellandse Zee te gaan. Wat dat betreft staat Eliza Was Here garant voor een heerlijke vakantie die u niet snel meer zal vergeten.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Eliza Was Here

Eliza Was Here biedt u de mogelijkheid een prachtige reis te maken naar een van de landen die zich rondom de Middellandse Zee bevinden. Binnen deze landen kiest Eliza heel bewust voor de locaties waar de andere touroperators niet komen, of die ze op dit moment nog niet ontdekt lijken te hebben.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo