Fox

Fox heeft ongeveer 15 jaar aan ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot de specialist op het gebied van verre reizen die u via het internet kunt boeken. Men probeert er zo innovatief mogelijk aan de slag te gaan, om ervoor te zorgen dat u de tijd van uw leven zal hebben. Fox richt zich daarbij vooral op het gemak van het boeken via het internet, aangezien het natuurlijk allang niet meer nodig is om de deur uit te gaan wanneer u een vakantie wilt boeken. In plaats daarvan kunt u veel beter gebruik maken van de computer en surfen naar de website van Fox.

Comfortabel avontuur met Fox

Fox staat bekend als de organisatie die ervoor zorgt dat u comfortabel op vakantie kunt, maar aan de andere kant toch een avontuur zal beleven. De rondreizen die men organiseert zorgen er aan de ene kant voor dat het u aan niets tekort zal komen, terwijl de herinneringen u aan de andere kant een lange tijd bij zullen blijven. Wat dat betreft komt u met Fox terecht in uitstekende hotels, maar trekt u aan de andere kant de landen in om de cultuur zo goed mogelijk te kunnen proeven en er optimaal van te genieten.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Fox

Fox biedt vooral reizen aan naar de meest exotische bestemmingen die u zich voor kunt stellen. Zo kunt u kiezen voor een groot aantal bestemmingen binnen Azië, als Thailand, Indonesië, Sri Lanka, Maleisië, Vietnam en China, landen die u zeker een keer gezien moet hebben.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo