Kras reizen

Kras Reizen werd al in 1922 opgericht en beschikt daarmee over een schat aan ervaring met het organiseren van vakantiereizen. Het heeft tot in de jaren ’80 geduurd totdat men daadwerkelijk de grote bekendheid kreeg die we nu van het bedrijf kennen. Vanaf dat moment heeft men de bedrijfsstructuur volledig gewijzigd en is men zich erop gaan richten u naar de mooiste vakantiebestemmingen te brengen. Met name de meerdaagse touringcarreizen van Kras hebben ervoor gezorgd dat men zich heeft weten te ontwikkelen.

Scherpe prijzen van Kras Reizen

Kras Reizen staat vooral bekend om de scherpe prijzen die men rekent voor de verschillende vakanties. Men slaagt hier onder andere in door inkoopcombinaties te vormen en andere aanbieders over te nemen, om op die manier op een voordelige wijze in te kunnen kopen. Met name de overname van SterVakanties heeft er voor Kras Reizen voor gezorgd dat ze de prijzen zo laag mogelijk hebben kunnen houden. Daarnaast verkoopt men veel van de reizen via het internet, waardoor de kosten relatief laag liggen en u daar als reiziger van kunt profiteren.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Kras Reizen

Het aanbod van Kras Reizen bestaat tegenwoordig uit veel meer dan alleen de bekende touringcarreizen. Zo kunt u kiezen voor stedentrips, strandvakanties, culturele rondreizen en diverse cruises naar de mooiste plekken die zowel Europa als de rest van de wereld rijk is, waardoor u letterlijk alle kanten op kunt.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo