Kuoni

Kuoni is een, wellicht, wat minder bekende touroperator, die aan de andere kant toch behoorlijk wat mensen voorziet van een heerlijke vakantie. Zo is het een reisorganisatie die zich heeft weten te specialiseren in verre reizen en vestigingen heeft over de hele wereld. In totaal heeft Kuoni meer dan 100 jaar ervaring met het organiseren van vakanties voor iedereen die ervan houdt om op vakantie te gaan. Men is er onder andere voor iedereen die graag een strandvakantie houdt, maar daarnaast zorgt men ook voor autoreizen en rondreizen door de mooiste landen.

Dochters van Kuoni

Dat u de naam Kuoni nog niet zo goed kent heeft wellicht te maken met het feit dat men zich in Nederland graag anders laat noemen en daarnaast gebruik maakt van dochterondernemingen. Zo is de kans groot dat u Special Traffic wel kent, of wel eens te maken heeft gehad met Koning Aap op Shoestring. Deze laatste twee zijn merknamen van Kuoni, waardoor u dan eigenlijk al ervaring heeft met dit bedrijf. De kans is daarom groot dat Kuoni eerder al eens een heerlijke reis voor u verzorgd heeft, op basis van de merknamen of dochterondernemingen.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Kuoni

Kuoni richt zich op het aanbieden van verre reizen, naar bestemmingen die over het algemeen niet erg veel mensen aandoen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een keer naar Canada te reizen, of een vakantie naar Australië te boeken en daar op avontuur te gaan.

Een Beoordeling van Kuoni

 1. Paige schreef:

  Tout d’abord, permettez-moi de vous féliciter pour cet article extrêmement captivant et instructif !
  Votre analyse approfondie de l’impact de l’IA dans
  la gestion client et la vente est tout simplement remarquable.
  J’ai été enthousiasmé par les exemples concrets que vous
  avez présentés, démontrant comment les logiciels CRM logiciel IA CRM peuvent réellement booster les résultats des entreprises.

  Votre contenu apporte une perspective unique sur la manière dont l’IA révolutionne le
  secteur, offrant des opportunités de croissance et de fidélisation client.
  Bravo pour cette contribution de grande qualité !

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

 • de jong intra vakanties
 • tui
 • corendon
 • prijsvrij logo