Neckermann

Neckermann Reizen is een grote organisatie op het gebied van diverse vakantiereizen en zorgt er op die manier ieder jaar weer voor dat talloze mensen op een heel prettige manier op vakantie kunnen, naar de bestemming van hun dromen. Neckermann Vliegreizen Nederland werd op 1 november 1970 opgericht, waardoor men terug kan kijken op ruim 40 jaar aan ervaring binnen de branche. Het unieke van Neckermann Reizen is dat men de reizen direct aan de consument verkoopt, om op die manier de kosten van eventuele tussenpersonen uit te sparen.

Onderdeel van Thomas Cook Nederland

Neckermann Reizen is van zichzelf al een aanzienlijke organisatie, maar is daarnaast onderdeel van Thomas Cook Nederland, waardoor er nog veel meer expertise en ervaring aanwezig is. Tot dezelfde keten behoren ook Thomas Cook zelf en daarnaast Vrij Uit Reizen. Zo kiest u voor een organisatie die veel ervaring heeft met het organiseren van vakantiereizen, waardoor het u tijdens de reis in ieder geval aan niets zal ontbreken. Daarnaast slaagt men er vanwege de grootte goed in om een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan te bieden, op basis waarvan u de mooiste plaatsen ter wereld kunt bezoeken.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Neckermann Reizen

Het aanbod van Neckerman Reizen bestaat oorspronkelijk uit vliegreizen naar de mooiste plaatsen die er te bezoeken zijn. In de loop der jaren heeft men ervoor gekozen om ook autovakanties aan te gaan bieden, die u zowel tijdens de zomermaanden als in de winterperiode kunt boeken.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website