NRV Holiday

NRV Holiday is een touroperator die zich heeft weten te specialiseren in het organiseren van verre reizen naar de meest mooie bestemmingen. De kans is groot dat u de organisatie niet zo goed zal kennen, aangezien men van mening is dat de reizen voor zich spreken en grootschalige reclamecampagnes daarom veel minder nodig zijn. De reizen die u er kunt boeken brengen u naar fantastische landen in bijvoorbeeld het Midden-Oosten en Latijns Amerika. Bovendien kunt u de reizen direct aanschaffen, zonder tussenkomst van een reisbureau, waardoor de prijzen relatief laag liggen.

Cultuur en natuur met zorg

De vakantiereizen van NRV Holiday staan vooral in het teken van cultuur en de natuur. U leert de landen die u bezoekt op een unieke manier kennen. Zo maken de reizen een diepe indruk op de meeste reizigers en leert u de mooiste plaatsen ter wereld op een prachtige manier te ontdekken. U verblijft tijdens de reizen die u maakt met NRV Holiday in heerlijke hotels met 3 of 4 sterren. Het zal u wat dat betreft aan niets tekort komen, waardoor u na een lange dag in de natuur of op zoek naar cultuur heerlijk bij zal kunnen komen.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van NRV Holiday

NRV Holiday brengt u naar de mooiste bestemmingen, die u bij andere touroperators over het algemeen maar weinig te zien krijgt. Zo kunt u met de rondreizen, zonvakanties en stad- en strandvakanties bijvoorbeeld naar Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Aziƫ en het Midden-Oosten, waardoor u de hele wereld over kunt.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website