Oad Reizen

oad reizen

Oad Reizen bestaat in principe uit drie verschillende onderdelen, waardoor de kans zeer groot is dat u ze al een keer bent tegengekomen. Zo is er Oad Reizen dat de organisatie verzorgt van diverse vakantiereizen met het vliegtuig, de bus, de auto, de boot en de trein. Daarnaast is er de Globe Reisburogroep die ook tot het concern behoort en een van de grootste reisbureauketens van Nederland is. Ten derde is er het Oad Touringcarbedrijf, dat u vast wel eens tegen bent gekomen op de weg. Dit onderdeel onderhoudt en exploiteert de grootste touringcarvloot van Nederland.

Oad Reizen als familieconcern

Het mooie van Oad Reizen si dat het een onafhankelijk en puur familieconcern is, waar men er nog echt van houdt om voor een mooie vakantie voor u te zorgen. Wat dat betreft is het mooi om te zien dat men er nog echt met hart en ziel bezig is met de reizen die u kunt maken. U profiteert op die manier eenvoudig van de passie van de mensen achter Oad Reizen. Bovendien stellen zij alles in het werk om de prijzen scherp te houden en u aan de andere kant toch van een heerlijke vakantie te laten genieten. Het bedrijf werd als zodanig al in 1924 opgericht, maar sinds de jaren ’90 heeft men echt flink uit weten te breiden.

Ga naar aanbieder Terug

Uitgebreid aanbod van Oad Reizen

Oad Reizen organiseert verschillende soorten reizen naar bestemmingen over de hele wereld. In totaal is men in meer dan 60 landen actief, wat ervoor zorgt dat u ze werkelijk overal tegen kan komen.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo