Thomas Cook

Thomas Cook besloot in 2000 Neckermann en Vrij Uit over te nemen, waardoor er een grote reisorganisatie in Nederland ontstond. Samen met de reizen die Thomas Cook zelf verzorgt wist men er op deze manier voor te zorgen dat een groot deel van de Nederlanders kon genieten van een Thomas Cook vakantie. Eind 2011 besloot men bovendien om de reisbureauketen te verkopen, om er op die manier voor te zorgen dat alle aandacht uit kon gaan naar het organiseren van de reizen zelf. Zo is men teruggegaan naar de basis om dat te doen waar men goed in is: het verzorgen van heerlijke vakanties.

Ervaring van Thomas Cook

Veel reizigers kiezen vooral voor de vakanties van Thomas Cook vanwege de uitgebreide ervaring die men er heeft met het organiseren van reizen. Er werken in totaal ongeveer 300 mensen bij deze reisorganisatie, waarbij vooral de passie voor het reizen centraal staat. Niet voor niets kiezen jaarlijks ongeveer 1 miljoen mensen voor de vakanties van Thomas Cook. Men is er op die manier in geslaagd om een schat aan ervaring op te bouwen. Zo kiest u voor een vakantie waarbij het u aan niets tekort zal komen en u zeker weet dat alles goed geregeld zal zijn.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Thomas Cook

U kunt bij Thomas Cook kiezen voor een aantal verschillende soorten vakanties. Zo kunt u de mooiste vliegvakanties boeken, maar heeft u aan de andere kant ook de mogelijkheid om een voordelige last minute, autovakantie of wintersportvakantie uit te zoeken.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website