Vrij Uit

Vrij Uit heeft onderdeel uitgemaakt van verschillende organisaties en is er op die manier in geslaagd om een hoop ervaring op te doen. Zo werd men in 1963 opgericht als een organisatie die onderdeel uitmaakte van Shell. Vervolgens is het in 1983 een volle dochter van de ANWB geworden en maakt het sinds 1997 onderdeel uit van de internationale reisorganisatie Thomas Cook. Hiermee is Vrij Uit onderdeel geworden van een van de grootste reisorganisaties ter wereld, om op die manier zoveel mogelijk reizigers aan te kunnen spreken. Vrij Uit heeft zich weten te specialiseren in autovakanties.

Autovakanties van Vrij Uit

Autovakanties van Vrij Uit staan in het teken van vijf kernkwaliteiten van deze reisorganisatie. Zo is men betrokken bij uw reis, is de reis toegankelijk, profiteert u van vrijheid en betrouwbaarheid en is het geheel volledig eigentijds. Dat klinkt wellicht wat abstract, maar het houdt in dat Vrij Uit er alles aan zal doen om u de vakantie van uw leven te laten beleven. De autovakanties van Vrij Uit zijn onder andere om die reden al jaren een begrip in Nederland. De kans is dan ook groot dat iemand uit uw omgeving er al eens van genoten heeft, of dat u er wellicht zelf al eens voor gekozen heeft.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Vrij Uit

Vrij Uit richt zich met haar autovakanties op verschillende soorten reizen binnen en buiten Nederland. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld hotelarrangementen en stedentrips, maar aan de andere kant ook uit vakanties in diverse bungalow- en pretparken door heel Europa.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website