Bezienswaardigheden Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en weet jaarlijks miljoenen toeristen te trekken, zowel in de zomer als de winter. U heeft er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan prachtige moderne gebouwen, maar wat veel mensen niet weten is dat de stad al in 43 na Christus werd gestart door de Romeinen. Inmiddels wonen er meer dan 7,5 miljoen mensen en is het een stad waar de traditionele pubs nog altijd een belangrijk onderdeel uitmaken van het dagelijks leven. Breng daar dus zeker een bezoek aan en maakt gebruik van de bekende ‘underground’, die u precies daar brengt waar u naartoe wilt.

Buckingham Palace in Londen

Een van de meest bekende bezienswaardigheden in Londen is natuurlijk Buckingham Palace. Dit is het grootste en meest belangrijke museum van heel Engeland, waardoor u aan enkele dag niet voldoende zal hebben om alles goed te bekijken. U kunt er onder andere gaan genieten van prachtige beelden uit Griekenland, maar daarnaast ook van de mummies uit Egypte en een aantal kunstschatten uit Azië. Tenslotte zorgt deze bezienswaardigheid in Londen ervoor dat u veel historische Britse documenten in kunt zien, waarmee u een geweldige reis terug in de tijd kunt maken.

St Paul’s Cathedral

Ook de St Paul’s Cathedral behoort tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, waardoor u er goed aan doet daar een bezoek aan te brengen. Het is de monumentale koepel van deze kathedraal die in een groot deel van de stad te zien is. Breng daarnaast ook een bezoek aan de binnenzijde, aangezien u daar onder andere kunt kijken naar de graftombes van een groot aantal beroemdheden. Met name de tombes van Duke of Wellington en Lord Nelson zijn zeer de moeite waard. U kunt er op die manier gemakkelijk een paar uur doorbrengen, waarmee het een van de meest interessante bezienswaardigheden in Londen is.

Tower Bridge Experience

De Tower Bridge staat voor veel inwoners van Londen symbol voor de stad, waardoor het een uitstekend idee is om gebruik te maken van de loopbruggen. U heeft op die manier een geweldig uitzicht over de stad, maar u kunt daarnaast ook meer leren over de historie van de brug. Leer bijvoorbeeld over de manier waarop de brug werkt, of breng een bezoek aan de historische stoommachines die er in het verleden voor zorgden dat de verschillende brugdelen konden bewegen. Het is een ware ontdekking, waarmee het een van de levende bezienswaardigheden in Londen is geworden.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo