Bizztravel Wintersport

Sinds 1985 is Bizztravel actief in het organiseren van wintersport reizen. Inmiddels na 30 jaar is Bizztravel uitgegroeid tot een ware wintersportspecialist en is het mogelijk om een reis te boeken naar meer dan 100 bestemmingen. Bizztravel is aangesloten bij het ANVR en SGR.

Ook op wintersport met Bizztravel? Bekijk dan direct de beste deals door op het logo van de aanbieders op deze pagina te klikken.

Ga naar aanbieder Terug

Complete wintersportvakantie

Ga op wintersportvakantie naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Zwitserland en heb een onvergetelijke tijd in de Alpen. U kunt een wintersportvakantie boeken naar bekende bestemmingen zoals Val Thorens, Kirchberg en Mayrhofen. Bizztravel heeft op de wintersportreizen een lage prijsgarantie, zodat u niet te veel betaalt voor uw les, skipas en materiaalhuur. Elke wintersportvakantie is inclusief een skipas. Dit is vele malen goedkoper dan wanneer u het ter plekke boekt. U kunt overnachten in appartementen, hotels en chalets. De reisduur kunt u zelf kiezen: een midweek of een ruim 9 dagen genieten van de wintersport. Wilt u graag mee met een groepsreis of zelf met een groep op vakantie? Ook dat is mogelijk! Bizztravel biedt korte en lange groepsreizen aan.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo