Kras Rondreizen

Kras biedt allerlei reizen aan en is gespecialiseerd in auto-, fiets-, vaar- en vliegvakanties. Ook de rondreizen behoren tot de specialiteit van de reisorganisatie. Kras koopt reizen in naar internationale bestemmingen en speelt in op de vakantiebehoeften van Nederlanders. De resorganisatie is in Nederland erg bekend en heeft dan ook al meer dan 95 jaar ervaring. Kras biedt volledig verzorgde reizen aan naar de mooiste bestemmingen, ideaal voor een mooie rondreis vakantie.

Kras Rondreizen4.751
Ga naar aanbieder Terug

Ontdek de wereld met Kras

Kras biedt verschillende soorten rondreizen aan: fly-drives, groepsreizen, excursiereizen, singlereizen en individuele reizen. Bij deze rondreizen ontdekt u één of meerdere landen en u boekt een volledig verzorgde vakantie. U kunt zelf een rondreis maken met uw partner of met uw gezin, maar het is ook mogelijk om mee te gaan met een groepsreis. De groepsreizen hebben 100% vertrekgarantie en er gaat Nederlandse reisleiding mee. U kunt op reis naar alle continenten in de wereld! Populaire bestemmingen voor rondreizen zijn Zuid-Afrika, Thailand, Sri Lanka, Cuba en Marokko.

Een Beoordeling van Kras Rondreizen

 1. Tonny schreef:
  Gemiddelde beoordeling
  Prijs
  Service
  Website

  Wij zijn afgelopen jaar met Kras naar Zuid-Afrika geweest.in 17 dagen hebben we echt een waanzinnige tijd gehad. Wat een leuke groep en wat was alles fijn geregeld. We gaan dit jaar weer, maar dan naar een andere bestemming met Kras!

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website

 • de jong intra vakanties
 • tui
 • corendon
 • prijsvrij logo