Ohra reisverzekering

U kunt bij Ohra kiezen uit een doorlopende of een kortlopende reisverzekering, waardoor u het hele jaar goed verzekerd bent, of u een heel specifieke verzekering af kunt sluiten. U heeft in ieder geval de mogelijkheid om u al vanaf een paar euro per maand te verzekeren en er op die manier voor te zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt. Bovendien richt men zich met verschillende pakketten graag op verschillende soorten reizigers die zich goed willen verzekeren. Zo is er een speciale reisverzekering van Ohra voor mensen die een wereldreis gaan maken, of op stage gaan in het buitenland, maar kunt u daarnaast kiezen voor de dekking voor een weekendje weg, de wintersport of een zakenreis.

Ga naar aanbieder Terug

Dekking reisverzekering Ohra

De dekking van de reisverzekering van Ohra bestaat altijd uit een stabiele basis, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat schade aan uw bagage netjes vergoed zal worden. Daarnaast wordt de dekking uitgebreid op basis van het type reis dat u gaat maken. Met behulp van een aantal aanvullende onderdelen is het mogelijk om de verzekering volledig op basis van uw wensen samen te stellen. Zo zorgt u ervoor dat de reisverzekering van Ohra zorgt voor een uitstekende dekking van de risico’s waar u tijdens de reis mee te maken kunt krijgen.

Een Beoordeling van Ohra reisverzekering

  1. rob schreef:

    Waardeloos. Als je niet kan bewijzen dat een inbraak uit je auto niet s nachts is gebeurd krijg je niets vergoed. Verzekering heb je dan niets aan. Niet doen dus

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo