TUI Rondreizen

tui

Met TUI kunt u rondreizen maken die volledig in het teken staan van de lokale cultuur en natuur, die u op een prachtige manier kunt leren kennen. Anders dan wanneer u individueel op reis gaat krijgt u als het ware een kijkje in de keuken en zorgt u er op die manier voor dat u een unieke vakantiebelevenis heeft. U kunt de prachtige steden gaan bekijken, of er aan de andere kant voor kiezen om een dag uit te rusten op het strand. Het is allemaal mogelijk binnen de rondreizen van Arke, waardoor u zich in ieder geval geen moment zal vervelen.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod TUI rondreizen

De rondreizen van TUI kunt u boeken in landen binnen Europa, maar het is daarnaast ook erg gaaf om juist een keer verder weg te trekken. Zo heeft u de mogelijkheid om een reis te maken naar Thailand, of ervoor te kiezen om Cuba te gaan bezoeken. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een land als Spanje of Portugal, om het een stuk dichterbij huis te zoeken. Met de rondreizen van TUI komt u in ieder geval op plaatsen waar u anders niet snel terecht zou komen, waardoor het een geweldige belevenis zal worden.

Sinds kort zijn Kras Reizen (met Kras Touringcars) en TUI gefuseerd, de organisaties gaan verder onder de naam van TUI. Vanaf nu vind je dan ook de vertrouwelijke bestemmingen van Kras zoals Duitsland, Oostenrijk, Italiƫ en verre bestemmingen als Thailand in het aanbod van TUI terug.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo