Corendon

Corendon werd in 2000 opgericht door Yildiray Karaer en Atilay Uslu. Zij kozen ervoor om de krachten te bundelen en op die manier een schat aan ervaring op het gebied van inkoop te koppelen. Zo is Corendon in staat om heel voordelige vliegvakanties aan te bieden, waarbij u aan de andere kant niet aan kwaliteit hoeft in te leveren. U kent Corendon waarschijnlijk vooral van de vele advertenties in kranten en diverse andere media waar men voor gekozen heeft. Sinds 2000 heeft het bedrijf zeer veel reizigers aan zich weten te binden, wat op zich al goed aangeeft hoe het bedrijf zich heeft weten te ontwikkelen.

Flexibel en voordelig

Corendon kenmerkt zich door de flexibele houding en de voordelige prijzen voor diverse vliegvakanties naar allerhande bestemmingen. Corendon heeft voor de flexibiliteit gekozen om zich vooral te kunnen richten op klanten die graag net voor vertrek nog boeken, met behulp van een last-minute. Zo kunt u op een voordelige manier op vakantie, terwijl u aan de andere kant toch kunt gaan genieten van een heerlijke reis. Wat dat betreft is Corendon uw ideale reisorganisatie wanneer u op het laatste moment toch nog een vakantie naar een mooie bestemming wilt boeken.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Corendon

Corendon biedt u als touroperator vliegvakanties naar de mooiste bestemmingen ter wereld aan. U kunt kiezen uit een aantal bestemmingen in Europa, maar u kunt ook verder vliegen. Wat dat betreft komt u op de mooiste plaatsen en betaalt u daar aan de andere kant dus een zeer scherpe prijs voor.

Beoordeling van Corendon

  1. Admin schreef:

    Goede aanbieder

  2. annita lagage schreef:

    met corendon reizen is altijd in orde en mooie hotels

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo