Annuleringsverzekering: Doen of toch niet?

  • Alex
  • 3rd april 2024
  • Reacties uitgeschakeld voor Annuleringsverzekering: Doen of toch niet?
  • Geplaatst in Uncategorized

annuleringsverzekering

Op zoek naar de beste manier om jezelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden die je reisplannen in de soep laten lopen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Op ons platform vind je zoals altijd de meest waardevolle informatie omtrent reizen. In dit artikel begeleiden we je door de boeiende wereld van annuleringsverzekeringen!

Wat is een annuleringsverzekering?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is een annuleringsverzekering precies? Simpel gezegd, is het een vangnet voor wanneer het leven onverwachte wendingen neemt. Stel je voor: je hebt een reis geboekt naar het schilderachtige Toscaanse platteland, vluchten en hotels zijn geregeld, en je droomvakantie ligt binnen handbereik. Maar dan, uit het niets, een plotselinge ziekte of een onvoorziene persoonlijke noodsituatie waardoor je niet kunt vertrekken.

Hier komt de annuleringsverzekering om de hoek kijken, als een redder in nood, die je financieel beschermt tegen dergelijke tegenslagen. Het leven loopt niet altijd zoals gepland, daarom is een annuleringsverzekering in het leven geroepen.

Hoe zit het met reisverzekeringen?

En hoe zit het met reisverzekering? Hoewel vaak in één adem genoemd met annuleringsverzekeringen, dekt een reisverzekering een breder scala aan problemen, zoals medische noodgevallen tijdens je reis, verlies van bagage, en zelfs onvoorziene juridische kwesties. Een reisverzekering biedt bescherming als je daadwerkelijk op reis bent, terwijl een annuleringsverzekering de reis juist cancelt.

Kostenplaatje: Annuleringsverzekering

Nu vraag je je misschien af: “Wat kost een annuleringsverzekering?” Nou, het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt. De kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de totale kosten van je trip, de bestemming, en de duur van je reis. Gemiddeld kan je verwachten dat de premie voor een annuleringsverzekering rond de 5% tot 7% van de totale reiskosten ligt. Echter, is dit slechts een richtlijn.

Het beste advies? Neem contact op met je reisverzekeraar voor een nauwkeurige schatting. Natuurlijk is het ook altijd verstandig om uit te reiken naar mensen in je kring. Leer van hun ervaringen en voorkeuren, zo weet je dat je altijd het beste advies krijgt.

Maar wacht, er is meer. Niet alle annuleringsverzekeringen zijn hetzelfde. Het loont om de kleine lettertjes te lezen. Sommige polissen dekken alleen annuleringen veroorzaakt door medische noodgevallen, terwijl andere ook rekening houden met zaken als werkverlies of natuurrampen. Wees dus een slimme shopper en vergelijk de opties voordat je een beslissing neemt.

Nu je gewapend bent met deze kennis, ben je klaar om een weloverwogen keuze te maken over het afsluiten van een annuleringsverzekering voor je volgende trip. Onthoud, het leven is onvoorspelbaar, maar met de juiste voorbereiding kun je jezelf beschermen tegen onnodige stress en financiële lasten.

Eindbestemming

Als afsluiting van dit verhelderende overzicht, hopen we dat je nu een beter begrip hebt van de ins en outs van annuleringsverzekeringen. Het is onze missie om je te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die je nodig hebt om slimme reiskeuzes te maken. Dus, of je nu je droomreis aan het plannen bent of gewoon meer wilt weten over hoe je je reisinvestering kunt beschermen, we zijn hier om je te helpen. Safe travels!

Dit is waarom de kerstvakantie ideaal is om op reis te gaan

Kerstmarkt in Annaberg

Sommige mensen houden van alles aan Mimis. Maar voor velen kan het plannen, winkelen, decoreren en entertainen ongelooflijk overweldigend, tijdrovend en duur zijn. Als dit je bekend voorkomt, waarom zou je dan niet de hele feestdagen schrappen en op vakantie gaan? Vooral wanneer je verder geen verplichtingen hebt, kan een reis gedurende de kerstvakantie echt een aanrader zijn. Helaas kan dit wel wat aan de dure kant zijn in sommige gevallen, maar vanwege de onderstaande redenen kan het alsnog leuk zijn om op reis te gaan tijdens de kerstvakantie.

Je hoeft niet te winkelen voor cadeaus 

In plaats van honderden of duizenden euro’s uit te geven aan cadeaus met kerst, kun je aan je naaste familieleden of vrienden voorstellen dat jullie allemaal geen cadeaus meer geven en samen op reis gaan. Stel je je eens voor hoeveel tijd en geld je bespaart, de stress die je vermijdt en de herinneringen die je zult maken met je naasten. Genieten van een heerlijke reis in de kerstvakantie is over het algemeen veel leuker dan cadeautjes kopen en geven aan je geliefden, al kun je de twee ook combineren! Wel is het aan te raden een goede reisverzekering af te sluiten, voor het geval er toch iets gebeurt. Het afsluiten en vergelijken van een reisverzekering kun je net zoals bij een goedkope autoverzekering gemakkelijk en snel online doen.

Vliegen tijdens kerstvakantie is relatief goedkoop

Hoeveel denk je dat je vliegticket voor de vakantie zou zijn als je zou besluiten om kerst over te slaan? Je zou kunnen uitgaan van duizenden euro’s, maar een recent onderzoek van GOBankingRates.com wees uit dat het in feite een stuk minder kan zijn. Dit hangt natuurlijk wel af van de bestemming van je vliegvakantie. Desondanks zullen de vliegtickets over het algemeen met kerst niet veel duurder zijn dan in andere periodes van het jaar. Wellicht dat er sprake is van een lichte stijging, maar dat zul je vast over hebben voor de reis van je dromen zodat je de feestdagen skipt.

Je bespaart op de huishoudelijke uitgaven

Als je thuis bent, kost het je geld. Verwarming, elektriciteit, water, boodschappen, ga zo maar door. Deze schijnbaar kleine dingen kunnen flink optellen, vooral als je een huis vol familieleden hebt die aan het douchen zijn, je eten opeten, je wasfaciliteiten gebruiken, tv kijken en hun apparaten op je stopcontacten aansluiten. Maar als je met je gezin op reis gaat, kun je misschien wat besparen op die huishoudelijke kosten. De verwarming zal immers niet ingeschakeld hoeven te worden als je op vakantie bent, dus zo zul je toch al wat geld kunnen besparen!

Ook de prijzen voor hotels vallen mee

Uit een vakantie-enquête bleek dat rond de kerst de hotelkosten in de top 10 van bestemmingen gemiddeld onder de 200 euro per nacht uitkomen. Dat is natuurlijk een flink bedrag, maar de kans is groot dat je het nog hoger had verwacht. Toch is dit niet het geval omdat hotels rond deze tijd van het jaar normaliter meer voorraad hebben en daardoor dus aan de goedkope kant zijn. Hierdoor hoef je niet je hele portemonnee te legen om een hotelkamer te kunnen betalen tijdens de kerstvakantie.

Onbezorgd op vakantie in 3 stappen

Schitterende blauwe zee

Ben jij voornemens om binnenkort lekker op vakantie te gaan, dan is dit iets om echt naar uit te kijken. Helemaal wanneer je het hele jaar hard hebt gewerkt en nog niet eerder op vakantie bent geweest, is het heerlijk om je hierop te kunnen verheugen. Het maakt dan nog niets eens zozeer uit of je naar een zonnig vakantieland gaat of heerlijk in een huis in eigen land zit. Alleen al het gevoel dat je even weg bent uit je huidige omgeving maakt het vaak al dat je helemaal tot rust komt. Om er nu voor te zorgen dat jij je vakantie volledig onbezorgd kunt beginnen, hebben wij een aantal praktische tips die hier enorm aan kunnen bijdragen.

Boek vroeg van tevoren

Op het moment dat jij van jezelf weet dat je er even lekker tussenuit wilt, dan doe je er goed aan om je vakantie alvast te boeken. Dit heeft als voordeel dat je weet wat je kwijt bent en natuurlijk ook wanneer je gaat, maar nog belangrijker is dat je iets tastbaars hebt waar je naar uit kunt kijken. Dit maakt het dat veel mensen het prettig vinden om hun vakantie soms al een half jaar of zelfs nog verder van tevoren te boeken. In bepaalde gevallen is het ook noodzakelijk om te doen, zoals wanneer je in de bouwvak gaat of wanneer je naar een populair verblijf gaat.

Zorg dat je je documenten op orde hebt

Ga je binnen de EU op vakantie, dan heb je natuurlijk alleen een ID kaart nodig. Ga je naar landen buiten Europa, dan dien je allereerst een paspoort te kunnen overhandigen en in bepaalde landen ook nog een visum. Zorg er daarom dus ook voor dat je dit allemaal tijdig regelt. Niet voor niets vinden mensen het daarom ook vaak een stuk prettiger om de wat verdere reizen via het reisbureau te boeken. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gewoon online een volledig verzorgde reis boeken en kun je dus op je gemak via de laptop of pc online verschillende reisaanbieders met elkaar vergelijken. Dit werkt namelijk met alles wat we online doen. Niet alleen onze vakantie, maar ook onze vaste lasten zoals een contract voor televisie en internet of energie vergelijken doen we massaal online.

Zorg voor gezelschap

Heb je een partner en/of gezin, dan hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken over eventueel gezelschap, maar ga je alleen, dan is het misschien wel zo leuk om een vriend of vriendin mee te vragen. Heb je niemand die met je mee wil, maar vind je wat aanspraak wel prettig, dan zijn er ook speciale reizen bij het reisbureau te boeken voor singles. Dit hoeft niet direct te betekenen dat de hele vakantie in het teken staat van één grote date, maar ook vriendschappelijk gezien is het veel gezellig wanneer je een aantal mensen hebt waar je mee kunt praten tijdens de reis. Klikt het, dan is dit alleen maar mooi meegenomen en blijft het vriendschappelijk, dan hebben jullie samen een reis gemaakt die je voor de rest van je leven niet meer zal vergeten.

Zo ben jij goed bereikbaar tijdens je vakantie

toerist in de straten van new york met mobiele telefoon

Ondanks de steeds beter wordende verbinding, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je naar een land toe gaat waar het allemaal wat minder is. Naast de internetverbinding wat vaak al niet top is in zulke landen, zie je ook dat het bellen en sms’en niet heel erg soepel gaat. Om er toch voor te kunnen zorgen dat je wel goed bereikbaar bent en niet alleen gebeld kunnen worden, maar ook zelf kunt bellen en kunt internetten, zijn er een aantal handige tips. Om je hierbij te helpen, hebben wij deze tips voor je op een rijtje gezet.

Zet je 5G uit

In Nederland is het dusdanig goed voor elkaar, dat je bijna overal 5G kunt ontvangen. Dit is natuurlijk niet in alle landen zo. Vooral niet wanneer je buiten de EU komt, is de kans dus vrij groot dat het een stuk minder is. Wanneer je dan je 5G laat aanstaan, dan zal je mobiel iedere keer proberen verbindingen te maken met 5G. Je zult zien, dat wanneer je deze uitzet, het ineens een stuk eenvoudiger gaat. Controleer dus eerst of je verbinding probeert te maken met 5G. Als dit het geval is en de verbinding is niet  stabiel, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk uit te zetten. Het kan zelfs zo zijn dat ook 4G niet lekker gaat en je terug moet naar 3G. Schrik dan niet van de snelheid, want dit is echt een wereld van verschil met wat je in eigen land gewend bent.

Koop een lokale simkaart

De beste manier voor een goede verbinding, is het kopen van een lokale simkaart. Dit kan vaak in een lokale winkel, zodat je direct goed bereikbaar bent. Wel dien je er rekening mee te houden dat mensen jou natuurlijk niet meer kunnen bereiken op je eigen nummer. Het is dus verstandig om dit eerst even te melden, voordat ze ongerust worden. Uiteraard is het in het buitenland allemaal net iets minder geregeld, dan in ons eigen land. Waar je hier eenvoudig door online verschillende providers te vergelijken, de goedkoopste sim only kunt afsluiten, is dit in het buitenland anders. Wil je zeker weten hoe dit in z’n werk gaat, dan kun je het beste even contact opnemen met het reisbureau.

Neem een powerbank mee

Het kan natuurlijk zo zijn dat je tijdens je vakantie enkele trips gaat maken. Je wilt dan het liefst alles waar mogelijk vastleggen middels foto’s en filmpjes. Zoals je zult begrijpen kost dit een hele hoop batterij, waardoor je telefoon sneller leeg gaat. Om er dan voor te zorgen dat je goed bereikbaar blijft, is het aan te raden om een powerbank mee te nemen. Zo kun je je telefoon waar nodig voorzien van extra stroom, waardoor je deze in geval van nood of gewoon om nog wat foto’s en filmpjes wilt maken, gewoon gebruiken. Zorg er dus voor dat je altijd een extra accu bij je hebt in de vorm van een powerbank. Wil je het helemaal goed doen, kies dan voor een variant die eenvoudig middels zonne energie is op te laden, zo weet je zeker dat je altijd bereikbaar blijft gedurende de dag.

Zorgeloos op reis met een reisverzekering

vliegtuig

Wanneer je het hele jaar hard hebt gewerkt en het dan eindelijk zover is dat je met je gezin op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk helemaal niets aan het toeval overlaten. Des te belangrijker dus dat je zorgt voor een goede voorbereiden. Hierbij horen zaken als het inpakken van de koffers, het controleren van de auto, maar ook het afsluiten van een reisverzekering. Zo zijn er een hele hoop mensen die een doorlopende reisverzekering hebben, maar kan het ook heel goed zijn dat je er iedere keer eentje afsluit op het moment dat je daadwerkelijk op vakantie gaat. Dus heb jij nog geen reisverzekering, dan is het verstandig je hier tijdig in te verdiepen. Wat de voordelen zijn en waar je allemaal op moet letten, vertellen we je hier.

Wat wordt er allemaal door je reisverzekering vergoed?

Er bestaat nog wel eens de verwarring dat je voor zorg in het buitenland een aanvullende verzekering nodig hebt. Toch is dit niet helemaal het geval. Zo dekt je zorgverzekering namelijk ook een deel van deze kosten, maar is een reisverzekering wel aan te raden. Weet je niet zeker of jouw zorgverzekeraar ook zorg in het buitenland (deels) vergoed, dan is het goed dit vooraf even na te kijken. Doe ze dit niet, dan is het de overweging waard om je huidige zorgverzekering eens te vergelijken met andere zorgverzekeraars. Ondanks het feit dat je natuurlijk maar één keer per jaar kunt overstappen, is het wel goed hier vast over na te denken. Wanneer je een zorgverzekering hebt, worden kosten aan je spullen vaak volledig vergoed. Ook schade door ziekte worden eventueel vergoed. Daarnaast is het vervelend genoeg natuurlijk ook heel goed mogelijk dat er iemand gedurende je verblijf in het buitenland komt te overlijden. Ben je dan niet goed verzekerd, dan zul je zelf voor de kosten moeten opdraaien.

Heb ik een reisverzekering nodig?

Veel mensen vragen zichzelf af of het afsluiten van een reisverzekering noodzakelijk is. Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Een reisverzekering dekt namelijk als enige verzekering de kosten bij eventuele stakingen, natuurrampen of eventuele andere onvoorziene zaken waardoor een langer verblijf noodzakelijk is. Het is dus wel degelijk van belang om een reisverzekering af te sluiten, want het kan je een hele hoop ellende en ook onnodige kosten besparen.

Kortlopende of langlopende reisverzekering

Als je je gaat verdiepen in een reisverzekering, dan kom je al snel tot de conclusie dat er twee verschillende varianten zijn. De één is kortlopend en de ander is langlopend. Een langlopende reisverzekering heeft als voordeel dat je nooit geen omkijken hebt naar of je wel verzekerd bent. Kies je voor een kortlopende verzekering, dan is dit in verhouding vaak iets duurder. Wel is het goed te weten dat een langlopende reisverzekering vaak pas bij een week of 3 vakantie daadwerkelijk voordeliger is dan een kortlopende verzekering. Dus ga jij jaarlijks maar twee weken op vakantie, dan is het raadzaam voor een kortlopende reisverzekering te kiezen. Zo betaal je niet teveel en ben je verzekerd van een volledige dekking tijdens je vakantie.

Zo kun jij onbezorgd op vakantie

auto op vakantie

Ieder jaar kijken we er met elkaar weer reikhalzend naar uit. We hebben het hele jaar hard gewerkt en eindelijk mogen we er even lekker tussenuit. Of je nu met de auto gaat of het vliegtuig neemt, er komen natuur nog de nodig (praktische) zaken bij kijken voordat je kunt vertrekken. Met alleen het boeken van de vakantie ben je er natuurlijk nog niet. Het is dus belangrijk dat je ook zorgt dan alle randzaken in orde zijn. Speciaal daarom hebben we dus enkele praktische tips voor je, voordat het eindelijk zover is. vakantie

Zorg voor de juiste verzekeringen

Vertrek je naar het buitenland, dan ben je natuurlijk vooral bezig met hoeveel kleding je mee moet nemen en wat de temperatuur daar is op het moment van jullie verblijf. Toch is het ook belangrijk om goed na te denken over de verschillende verzekeringen die je in het buitenland nodig kunt hebben. Zo is een doorlopende reisverzekering natuurlijk allereerst van belang, maar kan een aanvullende verzekering voor wanneer je voornemens bent om een auto te gaan huren ook handig zijn. Online kun je verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je uiteindelijk een goedkope autoverzekering kunt kiezen, die ook volledig voldoet aan de door jouw gestelde eisen als het gaat om dekking.

Leg alle reisdocumenten tijdig klaar

Het zal je maar gebeuren, je bent onderweg naar het vliegveld en halverwege kom je erachter dat je één of meerdere paspoorten op tafel hebt laten liggen. De kans dat jullie je vlucht nog halen wanneer je eerst een uur of zelfs langer terug moet rijden is natuurlijk zeer klein. Zorg er daarom dus ook altijd voor dat je alle benodigde documenten tijdig verzameld en bij voorkeur op een plek legt waar je voordat je het huis verlaat nog langs loopt. Nog verstandiger is verder om ze alvast in de tas te doen. Helemaal wanneer je ‘s avonds laat of ‘s nachts vliegt, dan kan het nog wel eens gebeuren dat je iets vergeet. Nu is dat met de belegde broodjes die je in de koelkast laat liggen natuurlijk niet zo erg, maar wel als het je reisdocumenten betreft.

Zorg voor wat eten en drinken voor onderweg

Onderweg naar het vliegveld kan er natuurlijk van alles gebeuren. Om ervoor te zorgen dat je je vlucht niet mist, is het allereerst verstandig om wat eerder te vertrekken. Zo hoef je je bij een eventuele file niet druk te maken over het feit dat je misschien wel eens te laat bij de gate aankomt. Daarnaast is het ook prettig om iets te eten en te drinken mee te nemen voor onderweg. Helemaal wanneer je een flink eind moeten rijden. Stoppen bij het tankstation, is vooral met kleine kinderen natuurlijk niet ideaal. Zorg er dus ook voor dat je wat flesjes drinken meeneemt en ook eventueel wat belegde broodjes en een tussendoortje. Mochten jullie dan zin krijgen in iets lekkers, dan hoef je hier niet speciaal voor te stoppen en kunnen jullie in één streep door richting het vliegveld.

Voetbalreizen steeds populairder

Soms reizen mensen naar een bestemming waar ze vervolgens niet veel te doen hebben en zich misschien zelfs vervelen. Daarom winnen reizen met een duidelijk doel en invulling de laatste tijd sterk aan populairiteit. Één van de populairste soort activieve reizen zijn de voetbalreizen. Door veel verschillende reisbureaus worden tegenwoordig voetbalreizen aangeboden. Wij hebben een viertal voordelige en betrouwbare reisbureaus geselecteerd die gespecialiseerd zijn in voetbalreizen. De reisbureaus kan u terugvinden in het menu voetbalreizen. Al deze aanbieders richten zich uitsluitend op voetbalreizen, hierdoor weten ze precies wat u als voetbalfan leuk vindt. Behalve de reis en het kaartje voor de wedstrijd bieden deze reisbureaus vaak nog iets extra’s. Bij Forza Voetbalreizen is dit bijvoorbeeld een fotoboek dat u na afloop van uw reis krijgt. In dit fotobook worden alle foto’s van uw reis opgenomen waardoor u er een tastbare herinnering aan over houdt.
U kunt het land zo gek niet bedenken of er gaat wel een voetbalreis heen. Natuurlijk zijn alle grote Europese competities vertegenwoordigd. Gaat u voor de unieke Engelse sfeer op Anfield bij Liverpool of toch liever naar Old Trafford van het grote Manchester United? Ook reisjes naar absolute topclubs in Spanje en Duitsland zoals Real Madrid, Barcelona en Bayern München behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Ook worden reizen georganiseerd naar Interland wedstrijden of de mooiste Champions League wedstrijden. Maar voor de echte romanticus zijn ook de kleinere competities natuurlijk zeer interessant. Gaat u voor de fanatieke sfeer in Turkije? Of zingt u liever het wereldberoemde You’ll never walk alone mee in Schotland bij Celtic? Voetbalreizen zijn er al met al in alle soorten en maten. Een voetbalreis is in ieder geval een unieke ervaring die u voor altijd bij zal blijven!

Fietsvakantie in de Ardennen

Het belangrijkste van een zorgeloze vakantie is natuurlijk dat u lekker uit kunt rusten. Voor sommige mensen houdt dit in dat ze twee weken aan het strand in de zon gaan liggen. Andere mensen bezoeken liever de mooiste steden of gebieden. Een andere manier om mentaal volledig te ontspannen is door flink te sporten op vakantie. Een ideale vakantie om u eens lekker in te kunnen spannen in een mooie omgeving is een fietsvakantie in de Ardennen. De Ardennen is een ideaal gebied voor een fietsvakantie doordat de heuvels uitdagend zijn maar niet zo zwaar dat u er met bepakking nauwelijks overheen kunt komen. Ook is het niet ver van huis gelegen en rijdt u er dus in een paar uurtjes heen. Dat maakt een fietsvakantie in de Ardennen een ideale vakantie voor een weekendje of een midweekje. U bent immers ook zo weer thuis. Toch bent u er met een fietsvakantie in de Ardennen even echt heerlijk tussenuit.
Bij één van de vele online reisbureaus boekt u een fietsvakantie in de Ardennen tegen een scherp tarief. De Ardennen hebben erg veel te bieden op het gebied van natuurschoon, hotels en steden. Mooie dicht bossen worden afgewisseld met open landschappen met veel weilanden. U vindt goede hotels in de vele kleine dorpjes maar ook in schitterende steden zoals Luxemburg. De afstanden in dit gebied zijn bovendien niet erg groot waardoor u veel op de fiets kan doen. De actieve vakantievierder kan al met al voldoende aan zijn trekken komen in de Ardennen!

Op vakantie in eigen land

De huidige maatschappij vraagt veel van mensen. In het dagelijks leven is het vaak zoeken naar een momentje voor ontspanning. Daarom is het belangrijk dat we op de juiste momenten even uit de drukte stappen en een ontspannen vakantie beleven. Bij het vieren van een vakantie waar u even uit de drukte stapt denken veel mensen aan het buitenland. Maar hebt u wel eens gedachte aan een vakantie in eigen land? Ons mooie Nederland heeft u genoeg te bieden op het gebied van natuur, steden en ontspanning. Voordeel aan een vakantie in eigen land is natuurlijk dat u minder tijd kwijt bent aan het reizen naar uw bestemming. Ook zijn de kosten van het reizen logischerwijs lager dan bij een verre vliegvakantie. Een vakantie in eigen land is ideaal als u een korte en niet te dure vakantie wilt die u toch die broodnodige ontspanning biedt.

We hebben voor u de beste aanbieders van binnenlandse vakanties op een rijtje gezet. Deze reisbureaus weten precies waar u behoefte aan heeft bij een vakantie in eigen land. In Nederland zijn genoeg schitterende gebieden en steden waar u misschien nog nooit echt bij heeft stilgestaan. Bekende voorbeelden van schitterende gebieden zijn bijvoorbeeld de Veluwe en de Waddeneilanden. Maar ook bijvoorbeeld de Biesbosch en de Achterhoek zijn fantastische gebieden waar u moeiteloos een geweldige vakantie kunt beleven. De grote steden van Nederland hebben u veel te bieden op het gebied van mooie architectuur en gezelligheid in het centrum. Een weekendje Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is altijd de moeite waard. Maar ook minder grote steden als Dordrecht of Amersfoort zullen u een geweldige tijd bezorgen. U hebt zeker nog niet al het moois gezien dat uw land te bieden heeft. De online reisbureaus die wij aanbevelen hebben ongetwijfeld ook voor u een mooie optie voor vakantie in eigen land.

Feestvakantie in Spanje

Na een drukke tijd op school of op het werk is het altijd belangrijk om weer even op te laden. En waar kan dit nu beter dan aan de zonnige kust van Spanje. We hebben toch allemaal behoefte aan zon, zee en gezelligheid op zijn tijd? Aan de Spaanse kust heb je legio badplaatsen waar u dit allemaal volop vindt. Er zijn natuurlijk een aantal van deze badplaatsen die iedereen wel kent. Wat te denken van Lloret de Mar of Blanes die beiden in het noorden van Spanje liggen. Deze bestemmingen zijn bekend door hun mooie feesten en een verzamelplaats van jongeren over heel europa. Veel reisbureaus bieden goedkope jongerenreizen aan waar meestal een busreis bij zit. Ideale locaties voor een heerlijke feestvakantie dus. Maar deze plaatsen zijn lang niet de enige locaties voor een mooie feestvakantie in Spanje. De online reisbureaus die u hier vergelijkt bieden nog veel meer bestemmingen in Spanje aan.

Bijvoorbeeld Torremolinos dat aan de uiterste zuidkust van Spanje ligt. Deze plaats in de buurt van het mooie Malaga biedt u altijd heerlijk weer en de leukste clubs en kroegen. Maar ook de Spaanse eilanden zijn een mooie optie voor een ontspannen feestvakantie. Op Mallorca hoeft u zich bijvoorbeeld geen moment te verdelen. Onder de bijna altijd schijnende zon vindt u hier een schitterende hoofdstad (Palma de Mallorca) en een kilometerslange uitgaansstrip langs het strand. In het Nederlandse gedeelte van deze strip (El Arenal) kunt u ook nog eens in uw eigen taal een biertje bestellen. Een feestvakantie in Spanje is een ideale manier om aan de dagelijkse hectiek in Nederland te ontsnappen. Er zijn een hoop geschikte bestemmingen die u tegen de scherpste prijzen bij online reisbureaus kunt boeken.

Deel uw ervaring

Graag zouden wij u vragen om uw ervaring met het reisbureau waar u uw reis heeft geboekt met ons te delen. Hierdoor krijgen andere bezoekers van deze site een beter inzicht om een keuze te maken tussen de diverse reisbureaus.
Alvast dank voor uw moeite.