Sunweb

Sunweb staat natuurlijk bekend als de aanbieder van vakanties die net een wat meer voor u doet, terwijl u aan de andere kant toch een scherpe prijs betaalt. Het is een van de grotere vakantieaanbieders van Nederland, aangezien er ieder jaar zeer veel mensen mee reizen. Ondanks dat Sunweb zich met de naam natuurlijk vooral op zonvakanties lijkt te richten kunt u ook kiezen voor een heerlijke wintersportvakantie. Wat dat betreft kunt u met Sunweb alle kanten op en kiest u aan de andere kant in ieder geval voor een uitstekende service tijdens uw reis.

Verwachtingen bij Sunweb

Bij Sunweb kunt u, naar eigen zeggen, meer verwachten dan wat u op basis van de prijs zou denken. Sunweb slaagt erin om de vakantie zeer voordelig in te kopen en berekent dat voordeel vervolgens netjes door aan iedereen die besluit er een reis te boeken. Zo kiest u voor een voordelige reis naar de zon of een goedkope wintersport vakantie, terwijl u aan de andere kant wel van een uitgebreide service kunt profiteren. Wat dat betreft is Sunweb een aanbieder die het beste van twee werelden weet te combineren en… Dat verwacht je niet voor zo’n prijs.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Sunweb

Met Sunweb kunt u kiezen voor talloze vakantiereizen naar de zon, maar ook voor een wintersportvakantie naar landen als Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Qua zonvakanties kunt u kiezen uit een groter aantal verschillende landen, die over het algemeen vooral rondom de Middellandse Zee liggen, aangezien het weer daar goed past bij de naam van deze touroperator.

Beoordeling van Sunweb

  1. Karel schreef:

    Wij gaan al jaren met Sunweb. Fijn dat de transfers geregeld zijn op de bestemming en in de meeste bestemming een reisleider van Sunweb aanwezig is, altijd handig voor vragen of klachten. Zelf kan ik geen negatieve punten noemen over Sunweb.

  2. Jeannine Schaerlaeken schreef:

    Wij zullen in mei voor de allereerste keer met Sunweb op vakantie gaan daar wij vroeger in een reisbureel boekten & Sunweb online te boeken is.Groot was onze verbazing bij de prijsvergelijking,die was vèèl lager dan bij andere touroperators.Vandaar onze onmiddelijke beslissing om voortaan voor Sunweb te kiezen ! ! ! Absoluut gèèn twijfel daarover !

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo