groepvakantie

Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen zorgen ervoor dat u op een unieke manier kennis kunt maken met een van de landen die u wellicht nog nooit gezien heeft. Bij aanbieders als Djoser en Fox zorgt u er bijvoorbeeld voor dat er een gids met een hoop lokale kennis aanwezig zal zijn. Hij of zij kan u veel meer vertellen over de lokale cultuur en er daarnaast voor zorgen dat het mogelijk is daar daadwerkelijk mee in aanraking te komen. Daarnaast wordt er binnen de groepsreizen altijd een mooie balans gemaakt tussen avontuurlijke onderdelen en de mogelijkheid om op individuele basis ontdekkingen te gaan doen.

Avontuurlijke groepsreizen

Het zijn met name de avontuurlijke groepsreizen die het de laatste jaren erg goed doet bij een doelgroep die steeds groter lijkt te groeien. Met name Koningaap.nl en Shoestring staan hier bekend om, aangezien zij u de mogelijkheid bieden daadwerkelijk de binnenlanden in te trekken. Aangezien u de mogelijkheid heeft om groepsreizen te maken naar landen die u anders misschien niet zo snel zou bezoeken doet u er geweldige herinneringen mee op. De kans is groot dat u ze nooit meer zal vergeten en aan zal raden bij al uw vrienden en kennissen, waardoor steeds meer mensen deze reizen kunnen gaan maken.

  • Aanbieder
  • Omschrijving
  • Info

Groepsreizen met ruimte voor individuele wensen

Binnen de groepsreizen van bijvoorbeeld ANWB reizen en TUI is er aan de ene kant sprake van een programma dat u langs de bezienswaardigheden brengt, maar aan de andere kant ook altijd ruimte voor uw individuele wensen binnen de reis. Zo heeft u vaak de mogelijkheid om een bepaalde dag bijvoorbeeld zelf in te delen en ervoor te zorgen dat u even lekker bij kunt komen, of een specifiek bezoek kunt plannen. Wat dat betreft bieden de groepsreizen u het beste van twee werelden, waarbij de lokale kennis en uw individuele wensen zorgen voor een stabiele basis voor het succes.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo