Stip reizen

Stip Reizen heeft zich sinds 2009 weten te ontwikkelen tot een grote organisatie binnen Nederland, die jaarlijks ongeveer 125.000 vakantiegangers naar de gewenste bestemming brengt. De organisatie werkt naar eigen zeggen aan de hand van het ‘Lidl-principe’, waarbij de uitstekende kwaliteit gecombineerd wordt met een scherpe prijs. Stip Reizen slaagt hier onder andere in door goede contracten af te sluiten met diverse aanbieders en daarnaast samenwerkingen aan te gaan. Zo is men bijvoorbeeld Preferred Partner van André Rieu geworden en worden er op die manier talloze unieke reizen georganiseerd, waarmee de fans van deze artiest hem overal uitstekend kunnen volgen.

Aanbiedingen van Stip Reizen

Stip Reizen zorgt er wekelijks voor dat er verschillende aanbiedingen beschikbaar zijn, waaruit u eenvoudig kunt kiezen. Zo kunt u op een voordelige manier vliegen naar landen als China en Egypte, maar kunt u aan de andere kant ook voor een reis binnen Nederland bij Stip Reizen terecht. Wat dat betreft zorgt met er op een succesvolle manier voor dat u voordelige reizen kunt maken die volledig aan uw verwachtingen zullen voldoen. De allerlaagste prijs garantie van Stip Reizen zorgt er bovendien voor dat u in ieder geval nooit teveel betaalt.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Stip Reizen

Met Stip Reizen komt u over de hele wereld. U kunt vliegen naar landen als Turkije of Egypte, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om binnen Nederland te blijven. Wat dat betreft kunt u werkelijk alle kanten op en kiest u voor de meest scherpe aanbiedingen.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo