Bezienswaardigheden Amerika

Het aantal bezienswaardigheden in Amerika valt niet te vatten in een enkele pagina als deze. U vindt hier een overzicht van een aantal prachtige plaatsen, maar het valt daarnaast aan de raden om verder op onderzoek te gaan, om rondom de belangrijkste bezienswaardigheden meer unieke locaties te vinden. Op die manier is het mogelijk om alle bezienswaardigheden in Amerika op een rij te zetten en daar de meest interessante uit te pikken voor een onvergetelijke reis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Grand Canyon in Amerika

Allereerst behoort de Grand Canyon natuurlijk tot de mooiste bezienswaardigheden in Amerika. Dit komt vooral door het feit dat het groot is, zeer indrukwekkend oogt en het geheel op een prachtige manier zichtbaar is. U vindt de Grand Canyon in de buurt van San Fransisco, waardoor het direct een goed idee is om ook daar een bezoek aan te brengen. U kunt dit het best doen tijdens zonsopgang of –ondergang, aangezien het rode gesteende dan op een prachtige manier zichtbaar is. De Grand Canyon behoort absoluut tot de belangrijke bezienswaardigheden van Amerika en mag daarom niet ontbreken tijdens een reis naar dit geweldige land.

Bryce Canyon in Utah

Ook de Bryce Canyon behoort tot de mooiste bezienswaardigheden van Amerika, al wordt deze door veel van de toeristen vergeten. Dat is een groot gemis, aangezien het prachtig is om de kracht van bevriezing en dooien aan het werk te zien. Kalk en zandsteen worden afgeslepen, waardoor er smalle pilaren van rotsen ontstaat. U kunt kiezen voor een gratis shuttlebus die u naar het beste punt binnen de Canyon brengt, om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten. Vergeet deze van de bezienswaardigheden in Amerika zeker niet wanneer u in Utah bent en houdt van prachtige schouwspellen in de natuur.

Niagara watervallen

Verder behoren natuurlijk de Niagara watervallen tot de mooiste bezienswaardigheden van Amerika, aangezien het gaat om de grootste en meest bekende watervallen die er ter wereld te vinden zijn. U vindt de watervallen op de grens tussen Amerika en Canada, in de staat New York. U kunt er genieten van drie delen, te weten de Bridal Veil, De American Falls en de Horseshoe Falls. Het laatste deel ligt in Canada, terwijl de rest in de Verenigde Staten ligt. Zo bekijkt u de mooiste bezienswaardigheden in Amerika en krijgt u direct een klein stukje van Canada mee.

Steden in Amerika

Tenslotte is het een uitstekend idee om een van de prachtige steden te bezoeken, aangezien die ook stuk voor stuk behoren tot de mooiste bezienswaardigheden van Amerika. Hierbij kunt u denken aan een stad als Chicago of New York, maar daarnaast natuurlijk ook aan een stad als Washington. Verder is het aan de westzijde van Amerika een uitstekend idee om een rondreis te plannen naar steden als San Fransisco en Los Angeles, net als de lichtstad Las Vegas. Zo kunt u de mooiste bezienswaardigheden van Amerika gaan bezoeken en zorgt u ervoor dat u een reis maakt die u niet snel meer zal vergeten.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo