Meest geboekte vakantiebestemmingen 2013

Bent u benieuwd naar de meest geboekte vakantiebestemmingen voor 2013? We maken graag een onderscheid tussen de exotische bestemmingen zoals Lonely Planet die op een rij heeft gezet, de bestemmingen waar we in de zon graag tot rust komen en de bestemmingen waar we met de caravan, tent of vouwwagen naartoe rijden.

Sri Lanka en Zuid-Korea

Volgens Lonely Planet zijn het dit jaar Sri Lanka en Zuid-Korea die het ontzettend goed doen tussen de meest geboekte vakantiebestemmingen voor 2013. Met name Zuid-Korea is een opvallende verschijning, aangezien het land niet bepaald bekend staat om het uitgebreide toerisme. Het lijkt erop dat we dit jaar op zoek zijn naar wat avontuur, in combinatie met een land dat we niet zo goed kennen. Willen we wat meer luxe en lekker tot rust komen op een prachtige bestemming? Dan lijkt Sri Lanka dit jaar de ideale bestemming.

Ecuador en de Dominicaanse Republiek

Daarnaast houden we er steeds meer van om andere continenten te gaan ontdekken en ons bijvoorbeeld onder te dompelen in het leven zoals dat er in Zuid-Amerika is. Men gaat er op een heel andere manier om met de dagelijkse dingen en juist dat lijkt ons te interesseren. Geniet bijvoorbeeld in Ecuador van een heerlijke vakantie, waarbij u een heel andere kant van de wereld kunt leren kennen. In de Dominicaanse Republiek is het opnieuw vooral de luxe die u kunt ervaren, bijvoorbeeld in een van de prachtige resorts die er beschikbaar zijn.

Turkije en Griekenland

In het lijstje van de meest geboekte vakantiebestemmingen voor 2013 mag natuurlijk ook Turkije niet ontbreken, aangezien dit nog steeds een land is waar we graag van de zee en de zon genieten. Het is bovendien een relatief voordelig land, net als Griekenland. Dit betekent dat u daar de mogelijkheid heeft om in een goed hotel te verblijven, om er vervolgens lekker op uit te trekken en een stuk van de cultuur te gaan ontdekken. Wilt u aan de andere kant liever all-inclusive verblijven? Ook dat is in deze landen uitstekend mogelijk, waardoor het niet vreemd is dat ze tot de meest geboekte vakantiebestemmingen voor 2013 behoren.

Frankrijk en Spanje

Tenslotte zijn Frankrijk en Spanje niet weg te denken uit de meest geboekte vakantiebestemmingen voor 2013. U heeft daar de mogelijkheid om met uw caravan, tent of vouwwagen te verblijven. Het mooie van deze landen is dat u er kunt genieten van het heerlijke weer, maar dat de kans daarnaast groot is dat u andere Nederlanders tegen zal komen. U maakt zelf gemakkelijk contact en de kinderen hebben het in ieder geval geweldig naar hun zin, waardoor de landen uitstekend geschikt zijn voor een heerlijke vakantie in de zomerperiode.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo