Jiba

Jiba richt zich vanuit het verleden vooral op de vakanties die net even anders in elkaar zitten en juist daarom zeer de moeite waard zijn. Het is er mogelijk om de bekende hotels en appartementen te boeken, maar u heeft aan de andere kant ook de mogelijkheid om een keer een traditioneel gebouwd appartement of een heerlijk onbekend restaurantje te kiezen. Wat dat betreft zorgt u er met een boeking bij Jiba voor dat u heerlijk op vakantie kunt, zonder dat u uit zal komen op de plekken die iedereen al kent. Daarnaast staat deze direct seller bekend om de scherpe prijzen voor vakanties.

Direct seller Jiba

Aangezien Jiba haar vakanties alleen via de website aan consumenten verkoopt is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te hanteren. Er wordt geen gebruik gemaakt van de reisbureaus zoals we die allemaal kennen, om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk vakantie krijgt voor uw geld. Wat dat betreft kiest u bij Jiba voor een heerlijke vakantie zonder zorgen, die aan de andere kant niets eens veel hoeft te kosten. Daarnaast is ook de persoonlijke benadering van Jiba kenmerkend voor de aanbieder van vakantiereizen, die zowel van toepassing is op de individuele als de groepsreizen.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Jiba

Jiba richt zich op voordelige zonvakanties naar diverse landen rond de Middellandse Zee en in Noord-Afrika. De voordelige vakanties zijn aan de andere kant volledig verzorgd en zorgen er wat dat betreft voor dat u even helemaal tot rust kunt komen tijdens uw reis.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo