Sky tours

Sky Tours werd eind jaren ’80 opgericht en heeft sindsdien een hoop ervaring opgedaan met het organiseren van vliegvakanties. Men is ooit gestart met het organiseren van vakantiereizen naar Israël, aangezien daar op dat moment veel vraag naar was, maar het aan aanbod ontbrak. Tegenwoordig is men bij Sky Tours uitgegroeid tot een expert op het gebied van vakanties naar alle landen rond de Rode en de Middellandse Zee, waarbij de nadruk ligt op landen als Israël. U kiest met Sky Tours voor een unieke vakantie rond die bestemmingen, waarbij men goed op de hoogte is van de lokale cultuur waar u mee te maken zal krijgen.

Zon & cultuur specialist

Sky Tours is een absolute specialist op het gebied van zon en cultuur, waardoor u geniet van een heerlijke vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vakantie doorbrengen op het strand, maar kunt u er aan de andere kant ook voor kiezen om te gaan duiken en de landen bijvoorbeeld van binnenuit te gaan ontdekken aan de hand van excursies. Sky Tours biedt u de mogelijkheid om de lokale cultuur goed te leren kennen en op die manier ook daadwerkelijk wat op te steken tijdens uw reis.

Ga naar aanbieder Terug

Aanbod van Sky Tours

Sky Tours richt zich op vakanties naar alle landen rond de Rode en de Middellandse Zee. Dit laatste doen natuurlijk wel meer touroperators. De vakanties naar de landen rondom de Rode Zee zijn echter uniek, aangezien hier de roots van Sky Tours liggen en ze er dus een hoop ervaring mee hebben.

Beoordeel dit product

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Klik op de sterren om te beoordelen.
Prijs
Service
Website

  • de jong intra vakanties
  • tui
  • corendon
  • prijsvrij logo